SikaGard®-6050 Alkalmazhatóság A SikaGard®-6050 tartós, tixotróp,kitűnő korróziógátló és rezgéscsillapító hatású bitumen alapú bevonat.
Alkalmas a legtöbb alvázvédő alkalmazáshoz.

A SikaGard®-6050 magas szárazanyagtartalmának köszönhetően egyrétegben felhordva kitűnő fedést biztosít, teljes megkötés után is rugalmas marad. Száradás után tömör, szívós, jól tapadó film képződik, amely ellenáll a különböző környezeti hatásoknak és kőfelverődésnek is. Szórópisztollyal alkalmazás-technikától függően különböző szórásképek állíthatóak be. A SikaGard®-6050 jó tapadást mutat különböző fémeken és PVC-n.
Vissza a lista tetejére

SikaGard®-6210 Alkalmazhatóság Termékleírás
A SikaGard®-6210 fehér/áttetsző színű, kitűnő üregvédő és öngyógyuló tulajdonságokkal rendelkező viasz alapú bevonat.

Alkalmazási terület
A SikaGard®-6210 üregvédő viasza hajszálcsövesség hatása által bekúszik a résekbe, víztaszító. Enyhén nedves felületen is
alkalmazható. A SikaGard®-6210 védőbevonatot képez a korrózióval szemben a nem hozzáférhető helyeken, amilyenek például az ajtók belső lemezelései, a hátsó sárvédő elemek, küszöbök, oszlopok. Száradás után áttetsző, enyhén ragacsos, öngyógyuló felületet képez.
Vissza a lista tetejére

SikaGard®-6215 Alkalmazhatóság A SikaGard®-6215 üregvédő viasz 500 ml-es kiszerelésben ideális kisebb javításokhoz vagy nehezen hozzáférhető helyekhez, amelyeket mégis szükséges védelemmel ellátni. Fehér/áttetsző színű, aromamentes, kitűnő üregvédő tulajdonságokkal rendelkező
viasz.

A SikaGard®-6215 üregvédő viasza hajszálcsövesség hatása által bekúszik a résekbe, víztaszító. Enyhén nedves felületen is
alkalmazható. A SikaGard®-6215 védőbevonatot képez a korrózióval szemben a nem hozzáférhető helyeken, amilyenek például az ajtók belső lemezelései, a hátsó sárvédő elemek, küszöbök, oszlopok. Száradás után áttetsző, enyhén ragacsos, öngyógyuló felületet képez.
Vissza a lista tetejére

SikaGard®-6450 Alkalmazhatóság A SikaGard®-6450 lehetővé teszi a legtöbb gyári minőségű kőfelverődésgátló bevonat reprodukálását a karosszéria műhelyben.
Átfesthető, korróziógátló és rezgéscsillapító hatású kőfelverődésgátló bevonat.

A SikaGard®-6450 alkalmas sérülékeny,festett karosszériaelemek, amilyenek a küszöbök, kerékívek és köténylemezek védelméhez.
Jó tapadást mutat különböző fémeken és PVC-n.
Vissza a lista tetejére

Sika Primer-Kemi