A vízszigetelés feladatai

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épületek megfelelő szigetelésének fontossága, azonban ebbe nem csupán a megfelelő hőszigetelés, de a biztonságos vízszigetelés is beletartozik.


  • A vízszigetelés elsődleges és egyben legfontosabb feladata, hogy megakadályozza a különféle forrásokból eredő nedvesség beszivárgását az egyes épületszerkezeti elemekbe, például csapadék.
  • Fontos feladatai közé tartozik a vízszigetelési rendszernek az épület használatából származó üzemi víz elleni védelem kialakítása, mivel ez a nedvesség sokféleképpen károsíthatja az épületet, úgy, mint fagyás, gombásodás, vagy penészedés.
  • A vízszigetelés faladata továbbá a talajban lévő nedvesség elleni védelem, mint például talajvíz.

A vízszigetelés új és meglévő épületek esetében is elengedhetetlen, valamint a megfelelő minőségű, modern technológiát képviselő szigetelőanyagok használata is. Cégünk minőségi Sika termékeket kínál ügyfelei számára, melyekkel a vízszigetelés problémája maximálisan megoldható és hosszantartó védelmet biztosíthat épülete szerkezeti elemei számára.

Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Hírek | Hírarchívum
Sika Primer-Kemi